Followers

HITS

Wednesday, May 08, 2013

Persediaan terakhir....

Sedar tak sedar tinggal beberapa minggu je lagi ni 
sebelum daku melahirkan anak ke 3....
Perasan tentulah berbaur2 di kala ini...
lagi2 bila mengenangkan  minggu ini daku mempunyai 
appointment dgn dr pakar dari hospital ampang & hukm....
mudah2an time tu baby dah pusing la...
Ni ada checklist yg dikongsi oleh kawanku....
rasa2nya semuanya dah lengkap ni ;-)


apa lagi ye nak tambah??

#tak sabarnya nak menyusu kembali#


dengan ini mengumumkan kembali diri ini akan 

terjebak lagi dengan blog..harap2 kekal lama lagi la..

14 comments:

ashra said...

Ayu,semoga urusan dipermudahkan ya.
baru teringat nak wasap ayu,duk teringat ingat gak,ayu ni macam nak beralin da =)

mudahan dimudahkan ya!amin..

umi alya said...

ylh rindu nak baca coretan ayu, w/pun kt fb hari2 ayu update tp ttp tak sama..

ayu said...

ash : tq dear...insyaallah, 4 minggu je lagi ni...

ayu said...

kak tini : sama la kak...harap2 boleh la menulis lagi

amirah said...

sempat lagi bby nak pusing tu..insyaAllah ....

Kakzakie said...

Dah nak masuk tiga ni kakak percaya semua dah oklah tu. Kalau tertinggal sikit-sikit tu nanti tahulah papa dia carikan..

Sima said...

Salam kak Ayu.. lama betul tak menulis kan :)

Moga dipermudahkan segala urusan kak ayu yer. Amin.

ayu said...

ami : harap2 begitu la...huhu..serius tak pernah rasa sebegini

ayu said...

kak zakie,
saya mmg prepare awal2 kak...dah masuk ke 3 pun mcm tu gak

ayu said...

nik : hehe..tq nik...mood malas pun ada sebenarnya nak menulis ni..tapi entah la..bila mengenangkan nak terjebak balik dgn bf ni, terus je rasa semangat

Fiza Rahman said...

Good luck ayu. Smoga semuanya di permudahkan olehNYA.

shilafaizz said...

Semoga dipermudahkan ayu..betul, rindu BF-ing journey tuh...

ayu said...

Fiza...tq dear

ayu said...

Shila....nanti kita share sama2 ye ;-)