click...click...

HITS

Followers

Thursday, September 22, 2016

Cuti 2 minggu....

Sedar tak sedar dah hampir seminggu daku sekeluarga balik ke KK.

Tapi tak sempat2 gak nak update pasal balik kampung tempoh hari...

Cukuplah daku katakan maybe ITU Kali PERTAMA Dan TERAKHIR aku balik sendiri dengan anak2.....

Mcm2 cabaran awal2 tu...sampai dah masuk flight daku dah rasa lega la ..

Alih2 ....tu diaaaa... Boleh plak la satu luggage kitaorg salah tag ke next flight....

Dipendekkan cerita dpt gak settle dalam tempoh sehari... Beg tu dpt esoknyaaaa... Siap hantar terus ke kg aku kat tpg nun ...

Ok... Nnt daku sambung aktiviti2 kitaorg kat kg ya....



travel berempat tanpa suami mmg Payah gak laaa ...