click...click...

HITS

Followers

Wednesday, August 24, 2016

Sabah Hotel, Sandakan......


                         Swimming Pool di Sabah Hotel, Sandakan

Baru2 ni kitaorang sekeluarga berpeluang ke Sandakan sempena En suami ada kerja di sana... Perjalanan mengambil kira2 dalam 6 jam lebih sebab kitaorang singgah solat di Kundasang dan makan dulu di Ranau. Untuk sejam setengah pertama daku yang drive dari rumah sampai ke Kundasang.. Jalan memang fullamakkkkkk...mencabar jiwa dan minda lagi2 untuk kitaorang yang baru pertama kali lalu jalan tu... aku ok je bawa kereta cuma memang bila bab2 selekoh ni, agak slow la kan...bahaya wehhh... Tapi memang seronok la walaupun kitaorang hanya singgah kejap je kat Kundasang tu, tapi bagi aku memang satu pengalaman yang best la..tak dapat nak singgah lama2 sebab nak kejar perjalanan ke Sandakan plak...

Sampai di Sandakan, kitaorang menginap di Sabah Hotel...pertama kali tengok pool ni, daku rasa macam bestnyaaaaaaaaaa... nanti daku akan share cerita2 selanjutnyaaaaaaa....

Oh ya, daku sempat lagi berjumpa dengan rakan2 yang memang stay di Sandakan juga.....