click...click...

HITS

Followers

Tuesday, May 31, 2016

Hp oh Hp...

Hp ku akhirnya prob gak petang tadi...

Hari ni je dah beberapa kali asyik on off je..

Tensen pasal sebab semua benda aku simpan dalam hp tu..

Terutamanya koleksi gambar2 aku yang tak transfer lagi ke PC

Tutorial Jahitan Manik pun ada dalam Hp tu..

Dengan Nota2 pun sama..

Tak kan nak jahit depan PC plak kan..

Aghhhhhhhhhhhhhhhhh...

Ni aku try tukar hp lain..tapi ada function WA je..lain2 tak ada.. Jadi jenuh gak la tadi..

Aku sebagai admin kepada Page Kakak aku, Stockist Ariani Julia Sepang , merangkap juga Partners LoveBySisters rasa tertekan gak la sebabnya ada banyak kerja yang patut aku kena settlekan... 

Malam ni, aku menunggu ketibaan keluarga abang ipar aku dari Kuching..

Kita tengok je la nanti samada Hp ku itu masih lagi boleh diselamatkan ke tak.. Petang tadi tak sempat plak nak hantar repair...

Love, 

Ayu Khairy

*Feeling ala2 LoveVivy la plak*
*Best ooo layan LV tu...last episod semalam*